Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Στίς 8 Αυγούστου η πρώτη προπόνηση της ομάδας

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του blog μας η προετοιμασία της ομάδας θα γίνει στις 8 Αυγουστού 2012 στο δημοτικό γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.Για αυτό καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρόν όπως επίσης και οι οργανωμένοι της Santas.Για περισσότερα νέα σε λίγες μέρες!!!!

Επέστρεψαν Τούντας και Αχμέτ Γκομά

Επέστρεψαν πίσω στην ομάδα οι Γιώργος Τούντας και Αχμέτ Γκομά οι οποίοι είχαν δοθεί ως δανικοί στον Κένταυρο Βριλησσίων.Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αποτελούν βασικά στελέχοι της ομάδας.Πρόκειται για πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι έχουν καλή τεχνική.Πιστεύουμε ότι η διοίκηση θα συνέχισει να στελεχώνει την ομάδα της καρδιάς μας με νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες.

Τριπλό χτύπημα από την Σάντα

Σε τρεις σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ,η οποία ενέταξε στον έμψυχο δυναμικό της τους Παναγιώτης Περτσά,Γίωργο Λαγό και Γιάννη Κωνσταντίνου.Ο πρωτος είναι 31 χρονών και θα υπερασπίζεται την νέα σεζόν την εστία της Σάντας,ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινη χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ηρακλείου.Ο Λαγός είναι 24 χρονών ,στο παρελθόν έχει φορέσει τα χρώματα του Ηρακλείου και του Εθνικού Αστέρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής.Σε ότι έχει να κάνει με τον Κωνσταντίνου,εκείνος αποκτήθηκε από το Νικιφόρο είναι 28 χρονών και μπορεί να καλύψει θέση στην αμυντική γραμμή του συλλόγου!!!

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SANTA FANS

Με πρωτοβουλία κάποιων παλαιότερων μελών των SANTA FANS αποφασίσαμε να ξανά λειτουργείσουμε το Σύλλογο Φιλάθλων Αγίας Παρασκευής με άλλη νοοτροπία πλέον.Πραγματικά η ομάδα μας μας έχει ανάγκει περισσότερο από ποτέ.Θα στειρίξουμε φέτος την ομάδα με προυπόθεση να βοήθησει και ο κόσμος της ομάδας. Περισσότερα νέα σε λίγες μέρες. Σας ευχαριστούμε!!!